Koningin Beatrixschool
Zuidplashof 3
2743 CR Waddinxveen
T. 0182 - 619862
E. directie@konbeatrix.nl
Buitenschoolse Opvang Avonturiers van Kinderopvang Humanitas
 
Buitenschoolse Opvang Avonturiers valt onder de organisatie 'Kinderopvang Humanitas'. Kinderopvang Humanitas is een landelijke vooruitstrevende stabiele organisatie die continue investeert in een optimaal kwalitatief en pedagogisch verantwoord aanbod.
Voor onze school biedt Kinderopvang Humanitas de volgende diensten:
 
VSO (voorschoolse opvang)
Bij voldoende aanmeldingen wordt voorschoolse opvang met ontbijt verzorgd vanaf 7.30 uur tot aanvang van de school. Heeft u hier belangstelling voor, geef dit dan graag aan bij de schooldirectie.
 
BSO (buitenschoolse opvang)
Buitenschoolse opvang wordt geboden vanaf de eindtijd van school tot 18.30 uur . Ook is er opvang tijdens schoolvrije dagen en vakanties. De BSO is dan open van 7.30 uur tot 18.30 uur.
 
Buitenschoolse opvang Avonturiers is gehuisvest in de aula van de school en biedt buitenschoolse opvang aan kinderen in de leeftijd vanaf 4 tot ongeveer 8 jaar oud. Vanaf de leeftijd van 8 jaar worden de kinderen van de BSO in de gemeente Waddinxveen opgevangen op BSO Sportpunt aan de Sniepweg 13e.
De BSO werkt nauw samen met zowel de Kardinaal Alfrinkschool als de Koningin Beatrixschool. Er worden thema's uitgewisseld en voor de kinderen is er een vanzelfsprekende doorgaande ontwikkellijn aanwezig zowel op school als op de BSO.

Op de buitenschoolse opvang worden er door de pedagogisch medewerkers dagelijks diverse activiteiten aangeboden waaruit ieder kind zelf mag kiezen waar het aan wil deelnemen. De BSO is ingericht in diverse hoeken. Zo bieden we aan de kinderen de mogelijkheid om te koken, te knutselen, schilderen, of te bouwen.
Ook is er een gezellige huiselijke hoek met open haard waar kinderen kunnen lezen en voorgelezen kunnen worden. In de chillhoek kunnen kinderen na een dag op school heerlijk tot rust komen en aan de bar bij de keuken kunnen ze fijn eten en drinken.
Tijdens de vakanties worden er diverse uitstapjes met de kinderen ondernomen.
Kinderopvang Humanitas heeft het buiten spelen en buiten zijn hoog in haar vaandel staan en vindt het belangrijk dat kinderen minimaal 25% van de tijd buiten zijn. Daarom worden bepaalde activiteiten ook buiten aangeboden. We mogen hiervoor gebruik maken van het schoolplein en de mogelijkheden die de wijk om de school heen biedt.
Kortom: een gezellige en uitdagende BSO!
U kunt als ouders gebruik maken van een BSO contract inclusief of exclusief de vakantie opvang. Ook is het mogelijk om alleen vakantieopvang af te nemen.
 
Indien u zich wilt inschrijven of op zoek bent naar meer informatie, kunt u contact opnemen met ons regiokantoor, tel: 010-4074700
of via de email: regiozuidholland@kinderopvanghumanitas.nl.
 
Wilt u samen met uw kind een kijkje komen nemen op de BSO, dan kunt u voor het maken van een afspraak contact opnemen met de locatiemanager Carine Legerstee,
tel: 06-47056382 of via de email: clegerstee@kinderopvanghumanitas.nl
 
Het telefoonnummer van de locatie is 0182-711436 (vanaf ca. 15.00 uur)
Voor meer informatie over onze organisatie kunt u kijken op onze website: www.kinderopvanghumanitas.nl of op www.kinderopvanghumanitas.nl/bsoavonturiers